Beste AppleLease-relatie,


Sinds 2012 maken wij veel bedrijven blij met een iMac, Macbook, iPad of iPhone. Onze klantenkring kent een grote variatie aan beroepen. Van Advocaat tot ZZP'er. Er is één gemene deler: u bent allemaal een tevreden gebruiker van Apple-producten van AppleLease.com.

We hebben inmiddels een grote, energieke groep Apple-liefhebbende ondernemers als klant. Dat weten wij. Maar waarom u niet? Het is tijd om elkaar te vinden. Ons drukbezochte platform is daar ideaal voor. Hoe? Schrijf u in voor een lidmaatschap van de AppleLease Business Club en wij zetten u in de etalage.

 

Voor elk businessdoel is een passend lidmaatschap. Als lid bent u automatisch Co-Sponsor van het BNR Nieuwsradio programma "Double Dutch"

Het lidmaatschap

 

Welk lidmaatschap past bij u? Drie mogelijkheden:

 

INSTAPPERTJE

Silver Membership (€ 2,50 per maand) en de eerste maand gratis

Dit geeft u de mogelijkheid van een logo met een link naar uw website op de AppleLease Business Club pagina en op onze pagina van DoubleDutch. U bent automatisch Co-Sponsor van de BNR Nieuws Radio podcast "DoubleDutch" U mag het Co-Sponsor logo op uw website zetten.

 

VOOR STARTERS

Gold Membership (€ 5,00 per maand) en de eerste 2 maanden gratis

Dit geeft u de mogelijkheid van een foto met een korte tekst over uw bedrijf en link naar uw website op de AppleLease Business Club pagina en op onze pagina van DoubleDutch. U bent namelijk automatisch Co-Sponsor van de BNR Nieuws Radio podcast "DoubleDutch" U mag het Co-Sponsor logo op uw website zetten.

 

AANBEVOLEN

Platinum Membership (€ 10,00 per maand) en de eerste 3 maanden gratis

U krijgt een volledige eigen pagina op Applelease.com waar u veel informatie over uw bedrijf kwijt kunt met foto's en een reactieformulier. Een banner op de AppleLease Business Club pagina en op onze pagina van DoubleDutch is inbegrepen. U bent automatisch Co-Sponsor van de BNR Nieuws Radio podcast "DoubleDutch" U magt het Co-Sponsor logo uiteraard ook op uw website zetten.

Bovendien loopt u mee in het loyaliteitsprogramma dat wij binnenkort starten. Hiermee spaart u punten waarmee u producten uit onze shop kunt kopen tegen inwisseling van deze punten.

Bij elke nieuwsbrief die wij versturen, zullen we een Platinum Member daarin opnemen. Wij versturen ongeveer 300.000 nieuwsbrieven per jaar!

De bonus voor Platinum Members

Wij beoordelen veel bedrijven en hebben daarvoor een Handels-informatiesysteem, Als Platinum Member, heeft u recht op 5 Kredietrapporten per maand. Deze geven een indruk van de bedrijven waar u mee zaken wilt gaan doen. Stuur het KvK nummer van het bedrijf en u ontvangt een adviesrapport per mail.

 

Zien en gezien worden

AppleLease.com telt per dag meer dan 1000 unieke bezoekers. Met een AppleLease Business Club lidmaatschap genereert u veel exposure.


Schrijf u direct in en profiteer!


Koppel nu uw bedrijf aan de AppleLease Business Club. U ontvangt een btw-factuur.
Onze AppleLease Business Club leden

Bouw en Vastgoed

Communicatie en Media

Consultancy


Energiebedrijven

Facilitaire Dienstverlening

Mobiliteit


Financiële Dienstverlening

Gezondheidszorg en Welzijnszorg

Financiële Instellingen


Handel en Retail

Horeca, Recreatie en Cultuur

Industrie


Informatie en Communicatie  (ICT)

Intermediairs

Juridische Dienstverlening


Land en Tuinbouw

Onderwijs en Onderzoek

Overheid en Semi-overheid


Technische dienstverlening

Telecommunicatie

Transport en Logistiek