Ook u kunt de BNR/Vrij Nederland podcast, Double Dutch, steunen!


Reeds geruime tijd is leaseapple.nu sponsor van DoubleDutch, de 2 wekelijkse podcast van Freke Vuijst en Reinout van Wagtendonk. 

Op luchtige toon worden de eigenaardigheden, leuke, spannende en nieuwsfeiten van de Amerikaanse politiek besproken. Kortom het luisteren waard! U kunt nu, samen met ons, Co-Sponsor van DoubleDutch worden. Bij het afsluiten van uw lease klikt het vakje aan CoSponsor DoubleDutch, we maken een extra abonnement  aan van € 2,50 exclusief btw per maand.  Wij dragen zelf nog wat extra's bij en maken voor elke sponsor elke maand 3,50 dollar over aan Reinout en Freke. 

Dit sponsor-abonnement kan natuurlijk ook op een later moment nog gekozen worden Plus: verhogen en stopzetten kan ook zonder omwegen.

Krijgt ik daar iets voor terug zult u zeggen?  ja zeker!

 


Wat krijgt ik er voor terug?

Nederlanders zijn slim met geld uitgeven, dat doen we niet zomaar, dus...

Als Co-Sponsor van de BNR/VN DoubleDutch podcast plaatsen wij  uw logo en een korte omschrijving van uw bedrijf op onze website. Bovendien krijgt u een banner voor op uw eigen website te plaatsen dat aangeeft Co-Sponsor te zijn van deze show. Dus laat zien dat je achter dit Journalistenkoppel staat! Waar hebben we het over?

This is a good bang for your Buck!


Luister de laatste Podcast

IT’S THE VIRUS, STUPID!

  • BNR Webredactie

12 maart 2020, 16:04

 

De invloed van het coronavirus op het Amerikaanse leven, de economie en de presidentsverkiezingen. Overleeft Mike Pence deze gezondheidscrisis als Trump’s vice-president? Welke relatief jeugdige kandidaat vice-president zou de kansen van de geriatrische Democraten die Trump hopen op te volgen het meest versterken? In de nieuwe DoubleDutch!


Even voorstellen:

Freke Vuijst

Freke Vuijst is correspondent van Vrij Nederland in Amerika. Sinds 1976 werkte zij als correspondent voor onder meer de IKON, VPRO en Netwerk. Zij schreef de non-fictieboeken The Half Jewish Book, met Daniel Klein (2000), XTC-smokkel (2002) en Dood Spoor (2006), de laatste twee met VN-collega Marian Husken. Daarbij regisseerde en produceerde zij tal van bekroonde documentaires over Amerikaanse jeugdcultuur en religie voor haar eigen productiemaatschappij Green Room Productions. Haar meest recente documentaire Poet of Poverty, is gebaseerd op brieven van een katholieke priester in Camden, New Jersey, de armste stad in Amerika.


Reinout van Wagtendonk

Reinout van Wagtendonk was correspondent voor BNR Radio in de Verenigde Staten. Samen met Freke Vuijst, correspondent voor Vrij Nederland, maakt hij de wekelijkse podcast DoubleDutch, over de Amerikaanse verkiezingen.


Dit zijn de Co-Sponsors van DoubleDutch