Platinum Member


PERCo BeNeLux

Leon Wolters

leon@sagonline.nl

T. 0412 622222

Euterpelaan 7, 5344 CA Oss

perco-benelux.nl

1 tot 5 personen werkzaam

Wij geven een Kickback van 10% op elke aangedragen verkoop


Sinds de oprichting in 1988, is de hoofdactiviteit van PERCo de ontwikkeling en productie van toegangssystemen.

Nu is de hoge kwaliteit van PERCo producten verkrijgbaar in 90 landen wereldwijd inclusief een kantoor en magazijn in Nederland. De kwaliteitsnorm en het productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Daarom worden alle PERCo producten geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie! En met prijzen vanaf €1.278,- of € 53,- per maand is uw beveiliging goed geregeld.


TESS

Wanneer u overweegt een gezichtherkenningssysteem aan te schaffen, dan moet u zeker eens contact opnemen met SAG / PERCo, een expert op het gebied van toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en tijdsregistratie. Wij ontwikkelen en leveren de meest innoverende systemen om bedrijven te beveiligen en de aanwezigheid en de uren van personeelsleden te registreren. In ons assortiment vindt u ook een gezichtherkenningssysteem, TESS

 

Innovatie, onze klanten de nieuwste technologie en producten van de hoogste kwaliteit leveren, dat is waar SAG / PERCo gaat. En dat resulteert in al vele zeer tevreden klanten. Onze klanten bevinden zich onder andere in de industrie en de retail. Kortom, op onze producten kunt u rekenen. Heeft u een betrouwbaar  toegangssysteem of registratiesysteem nodig? Misschien is een gezichtherkenningssysteem wel iets voor u! Ongenodigde gasten komen uw bedrijf niet meer binnen en de uren van uw personeelsleden worden nauwkeurig bijgehouden.

Meer informatie over assortiment

Heeft u interesse in onze producten met gezichtsherkenning? Bekijk op onze website gerust eens ons assortiment. Wanneer u meer informatie nodig heeft over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via het nummer 0412 6 22 22 2. Wij helpen u graag aan het meest geschikte gezichtherkenningssysteem, TESS.

gezichten herkent met een foutmarge van 1 op de 1.000.000

EBI in Vught

Maak gerust een een afspraak voor een demonstratie. Wat goed voor de EBI in Vught werkt zal zeker goed genoeg zijn voor uw project.

 Nieuw van PERCo

KT-02.9 IP-Style. Alleen stroom en internet nodig


Deze nieuwe tourniquet is speciaal voor bedrijven die hun software in de Cloud hebben. Hij kan niet alleen MIFARE kaarten lezen, maar ook de meeste telefoons gebruiken via de ingebouwde NFC chip. Standaard zijn er 2 lezers al ingebouwd, voor ingaande en uitgaande controle. Wat deze tourniquet uniek maakt is het feit deze wordt aangestuurd met een IP protocol. Hij heeft zijn eigen Mac-adres en is bij uitstek geschikt met WEB applicaties te werken.

 

- 12 Volt

- 2 Richting passage

- Ethernet Interface

- 2 Readers EMM/HID en Mifare

- NFC Smartphone reader

- IP 41

- Free acces software

 


Onze klanten

The Training Club   –  Dedemsvaart

 

Project: TTR-08A

The Training Clubs in Dedemsvaart en Genemuiden zijn 2 mooie centra waar de leden terecht kunnen voor Fitness, Groepslessen en Personal Training.  In Dedemsvaart hebben we een compacte PERCo TTR-08A geplaatst en ook alle randapparatuur aangesloten op Virtuagym. In Genemuiden hebben we een bestaande tourniquet nagekeken en aangesloten, ook op Virtuagym.

HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

 

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

 

 

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

 


Wil u meer informatie over onze producten vul dan onderstaand formulier in