Platinum Member


FIDIZZI

Geregistreerd handelsnaam van Agile Force Consultancy, B.V.

Miguel Carvalho

hello@fidizzi.com

T. +31 636572160

fidizzi.com

1 tot 5 personen werkzaam

 


FIDIZZI biedt expertise aan klanten die gebruik willen maken van het beste platform voor Cloud Computing: Salesforce. Op die manier helpt Fidizzi klanten om met het Salesforce platform de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, niet alleen voor Marketing, Sales en Services, maar ook voor alle processen die daarmee verband houden. Fidizzi is Salesforce Partner.

Salesforce is de nummer 1 Sales, marketing en Services totaal oplossing voor elke organisatie. De producten van Salesforce zijn innovatief en ontzorgen organisaties, verbeteren de bedrijfsprocessen en zorgen voor een verlaging van ICT kosten.


Fidizzi:


- implementeert bijna alle Salesforce producten voor kleine en grote organisaties en hanteert daarbij de Safe Implementation Strategy, waarmee u het beste projectresultaat behaalt.


- ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert Salesforce met andere applicaties zoals Exact, SAP, Netsuite en vele andere systemen.


- verbetert uw Sales- en Marketing processen om snel betere resultaten te behalen, acceptatie van uw systemen te vergroten en de kosten te verlagen.


- geeft Salesforce trainingen, o.a. Salesforce Admin Training, Salesforce Executive Training, Salesforce Developer training.


- levert post-project support en desgewenst een online Salesforce Administrator op basis van een deeltijd contract voor een bepaalde periode.Wij gaan graag met u in gesprek


Wil u meer informatie over onze diensten vul dan onderstaand formulier in