Platinum Member


Carbrokers

Ger van Breda

info@carbrokers.nl

T. 0412 690788

Euterpelaan 7, 5344 CA Oss

Carbrokers.nl

1 tot 5 personen werkzaam

 


Carbrokers, een auto importeur met visie en een Europese aanpak

 

Grenzen vervagen en zaken doen zonder beperkende landsgrenzen is steeds meer een gemeengoed.
Maar als particulier een auto kopen in het buitenland levert nog veel problemen en ongemak op. Vragen die vaak voor kopzorgen kunnen zorgen zijn bijvoorbeeld: Waar koop ik de auto, betaal ik niet te veel en hoe zit dat met garantie? En als de auto gekocht is, moeten nog diverse hordes genomen worden om de auto uit het buitenland te importeren én op kenteken te krijgen.

Carbrokers is door zijn connecties met buitenlandse dealers de ideale partner om voor u de juiste auto te vinden, tegen een veel lagere prijs dan in Nederland geldt. Alle zorgen worden u uit handen genomen. Over ons

Bij ons geen dure voorraad, maar zoals u ziet staan er wel vele voertuigen in onze virtuele showroom. Deze auto's staan voornamelijk bij Duitse dealers waar wij jarenlang contact mee hebben. We doen onze uiterste best deze lijst zo actueel mogelijk te houden, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iemand u nèt voor is geweest met een aankoop. Geen zorgen, wij helpen u graag alsnog een soortgelijk model te vinden.

Ziet u een auto van uw gading, dan gaan wij deze auto voor u aankopen. Dit proces staat uitgelegd bij "werkwijze".

Feitelijk koopt u de auto rechtstreeks in Duitsland; wij verzorgen transport, keuring en Nederlands kenteken. Heeft uw auto nog fabrieksgarantie, dan kunt u gewoon terecht bij de desbetreffende Nederlandse merkendealer. Heeft de auto geen garantie meer, dan kunnen wij voor een reparatieverzekering van 6 of 12 maanden zorgen.

Redenen waarom wij auto's specifiek in Duitsland zoeken:

• De kwaliteit van het onderhoud is hoog
• De prijzen liggen lager
• De auto's zijn over het algemeen uitgerust met meer accessoires en opties
• Het aanbod is veel groter
• De keuringen van de auto's zijn veel zwaarder

Bovendien worden de auto's:

• In Nederland door de RDW opnieuw gekeurd
• Voorzien van een Nederlands kenteken
• Onder de gangbare Nederlandse prijs aangeboden
• Voor aflevering onderworpen aan een afleveringsbeurt

Indien u de door uw gewenste auto niet op de website kunt vinden, is het mogelijk bij ons een zoekopdracht te plaatsen. Wij zoeken dan voor u de auto met de door u gestelde specifieke eisen.
U kunt dat via deze website doen door op "Zoekopdracht" te klikken, of door telefonisch contact met ons op te nemen op bovenstaand nummer.

Doordat ons aanbod snel wisselt, is het mogelijk dat het overzicht niet geheel actueel is. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of mogelijkheden.

Carbrokers

Even kennis maken. Mijn naam is Ger van Breda en hieronder laat ik zien hoe ver wij gaan in het zoeken naar de juiste auto's voor u.

 
Onze werkwijzeStap 1: Een auto heeft uw interesse

U heeft een auto gevonden in onze virtuele showroom. Dan komen wij direct in actie en gaan deze samen met u bekijken. U kunt dan uw mening vormen over de conditie van de auto, het verkopende bedrijf en er kan eventueel een proefrit worden gemaakt.

Stap 2:  Aankoop en betaling

De auto bevalt u!  Deze wordt dan speciaal voor u aangekocht en is vanaf het moment van ondertekening en betaling uw eigendom. U dient het aankoopbedrag dus over te maken voordat de auto Duitsland verlaat. De prijzen die op onze website staan, zijn inclusief aankoop, transport, BTW, BPM, RDW en Nederlands kenteken. De geadverteerde prijs is aldus de prijs is die u uiteindelijk betaalt voor het gehele proces. Geen onaangename verassingen meer.

Het totale aankoopproces bestaat uit drie fases:

Fase 1: Aankoop Duitsland
U betaalt het bedrag dat de auto in Duitsland kost aan ons, wij storten direct het bedrag door aan het desbetreffende bedrijf. Een betaalbewijs zal u dezelfde dag nog worden toegezonden.

Fase 2: Transport, keuring en kenteken
Nadat wij de auto voor u op transport naar Nederland hebben gezet, maken wij alle papieren in orde voor de BPM-afdracht, eventuele BTW-betaling en kenteken-leges. Hierbij wordt de tweede factuur verzonden en is in feite de complete auto betaald. Zodra deze factuur betaald is, zal de wagen naar het RDW gebracht worden voor de keuring en het afronden van de kenteken-uitgifte.

Fase 3: Aflevering
Na betaling van de BPM komt het kenteken na gemiddeld 5 werkdagen bij ons binnen. Wij maken dan met u de afspraak voor de aflevering. Na een finale inspectie van de auto van uw kant, zetten wij de auto direct op naam. U dient er zelf voor te zorgen dat de auto dan ook is verzekerd.  De gegevens voor de verzekeringen worden tijdig aan u doorgegeven.

Wij zijn er van overtuigd dat u door deze werkwijze volledig (in)zicht heeft op de aanschaf van uw nieuwe auto, zonder kopzorgen.


Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een specifieke auto of een bijzondere uitvoering van een bepaald merk? En heeft u deze niet kunnen vinden in onze showroom? Plaats dan hier uw zoekopdracht.
Carbrokers gaat vervolgens voor u op zoek naar de door u gewenste auto.

We hebben een uitgebreid netwerk in Duitsland opgebouwd en kunnen daardoor aan bijna iedere wens voldoen. Als wij de juiste auto gevonden hebben, gaan we samen met u naar Duitsland om ter plaatse de auto te bekijken. Omdat de prijzen, ondanks de vaak luxere en completere uitvoering, in Duitsland stukken lager liggen en wij voor u scherp kunnen onderhandelen, bespaart u al snel duizenden euro's op de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij verzorgen uiteraard het gehele traject van de invoering van uw voertuig, inclusief BPM en BTW en nieuw Nederlands kenteken. U heeft zelf nergens omkijken meer naar.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, dan gaan wij voor u aan het werk!


Wil u meer informatie over onze producten vul dan onderstaand formulier in