Merkonderzoek SAG vs Apple


Beter in detail zien? Klik op het logo om te vergroten 

                   SAG Apple Lease logo                                                       Apple logo


Beste SAG relaties en Apple gebruikers,

 

U heeft het al gemerkt, applelease.com hebben wij (al dan niet tijdelijk) uit de lucht gehaald en omgedoopt naar mymaclease.com.

Het gebruik van onze naam, logo en website zou "verwarringsgevaar" scheppen bij bedrijven of personen dat zij op het verkeerde been gezet worden en dat zij direct zaken zouden doen met Apple zelf. Kortom wij zouden schade brengen aan het merk en imago van Apple en inbreuk plegen op hun logo en beeldmerk, dit volgens Apple.

Wij zijn trots op onze eigen naam en hebben die 35 jaar altijd voorop gezet, in dit geval boven aan. Daar onder staat wat wij doen. Apple-Lease. U bent bij ons aan het goede adres voor een Apple lease. Misschien hebben wij het wel helemaal mis, we willen niet het merk waar we allemaal fan van zijn tegen de haren instrijken en zeker niet schade berokkenen.  Dus dat gaan we uitzoeken.

Hieronder hebben we een paar vragen die ons helpt helderheid te brengen, dus vraag ik jullie deze even door te lezen en naar jullie eigen ervaringen, mening en eerlijkheid in te vullen of te beantwoorden.

 

Wij zijn erg geholpen met jullie input, positief en ook negatief, dan kunnen we er wat aan doen.

 

Bedankt en een fijne dag,

Kees Op 't Veld

CEO SAG


Vragen formulier, tijd: 3 minuten