Lease-invulformulier

 

Bedankt voor uw interesse in onze lease oplossing, inmiddels zijn we in de laatste fase van uw aanvraag.

Wij willen u vragen onderstaand formulier in te vullen zodat wij uw aanvraag kunnen afronden.

Wij geloven in goede afspraken vooraf, dus lees ook onze FAQ pagina, daar vindt u vrijwel op elke vraag een antwoord en hoe ons bestelproces gaat. Kijk hier naar de voorwaarden van ons leasecontract.

Heeft u nog vragen en u snel antwoord wilt hebben, stuur dan een WhatsApp naar +31 6 464 55 464 of stuur een mail naar info@applelease.com.
Hoe gaat het verder met uw aanvraag

Na goedkeuring van de lease wordt contact met gezocht en zijn er deze vervolgstappen.

Er wordt een factuur voor de borgmaand aan u per mail verzonden. Het bestelproces wordt in gang gezet zodra de borgmaand betaald is. Indien de borgfactuur niet binnen 1 week betaald is zal de aanvraag automatisch vervallen en wordt als niet goedgekeurd beschouwd.

Als de door u bestelde apparatuur binnen is wordt het leasecontract met de serienummers naar u toe gemaild en kan door u digitaal ondertekend worden. Nieuwe klanten krijgen meteen ook een mail om een digitale incassomachtiging af te geven. U hoeft dus niets te printen of te scannen. Zodra de getekende documenten weer bij ons binnen zijn sturen wij de apparatuur naar u toe. Deze is altijd door onze TD op goede werking getest. U krijgt een mail met een track en trace code van onze Planning zodat u de zending kunt volgen.